Rezultati petrage
HR | EN

Potpuni vodič o kočnicama na biciklu

19.10.2018.
Kupovina bicikla trebala bi biti sasvim jednostavna stvar. Najčešće se oslanjamo na izgled, a ne njegove performanse. Mi bismo ti ipak preporučili da se prije kupovine informiraš i o drugim karakteristikama.
PROČITAJ VIŠE

5 najuzbudljivijih disciplina brdskog biciklizma

11.10.2018.
Brdski biciklizam jedna je od najatraktivnijih grana biciklizma, a jednako je vole i cure i dečki. Saznajte koje su discipline najpopularnije.
PROČITAJ VIŠE

Ostanite fit u hladnoj sezoni

05.10.2018.
Ne samo da bi ove godine mogli imati bijeli Božić, već nam se čini da će i listopad završiti snježno. S Božićem smo ok, ali nismo baš sigurni da nam se sviđa snježna jesen. Naučite kako se oduprijeti ostati fit i u hladnoj sezoni.
PROČITAJ VIŠE

Jesenska akcija - do 50 % !

29.09.2018.
Očekuje vas velika ponuda bicikala na popustu do 50 % !Ne propustite priliku Trek, Cannondale , Fuji premium bicikli sada gotovo u pola cijeneAkcija počinje 04.10. i traje do 06.10.2018. ili do isteka zaliha, stoga požurite na naše web ili u najbližu poslovnicu i iskoristite ovu priliku.Pratite...
PROČITAJ VIŠE

Top 5 bicikala za svačiji budžet

28.09.2018.
Odlučili ste nabaviti novi bicikl i napraviti promjenu u svom životu? Svaka čast na hrabrosti! Ne trebate dalje tražiti. Evo fantastičnih bicikala koji stanu u svačiji džep.
PROČITAJ VIŠE

Izrazi koji razotkrivaju "lažnog biciklista"

21.09.2018.
Mnogo ljudi jednostavno voli nuditi savjete, a ni biciklisti se u tome ne razlikuju. No, mnogo savjeta koje ćete čuti neće baš uvijek biti korisni i točni.
PROČITAJ VIŠE

Što jesti nakon maratonskog bicikliranja?

07.09.2018.
Nakon treninga ili maratonskog bicikliranja stigli ste do cilja i u glavi vam je samo jedno: baciti se na tlo i popiti litru vode. Saznajte zašto to nije najpametnije i koja hrana vam treba baš u tom trenutku.
PROČITAJ VIŠE

Kako odabrati pravu gumu za bicikl?

31.08.2018.
Znate li koja je guma idealna za vaš bicikl? Na koliko bara je treba napumpati? Koliki treba biti razmak među ripnama? Pročitajte naše savjete.
PROČITAJ VIŠE

5 stvari koje morate redovito provjeravati na svom biciklu

27.08.2018.
Sjećate li se kada ste zadnji puta provjerili lanac i kočnice, a da to nije bilo dio sezonskog servisa? Pogledajte na što sve treba obratiti pažnju prije svake duže vožnje.
PROČITAJ VIŠE

Trek World 2019

17.08.2018.
Kao i svake godine sredina 8. mjeseca rezervirana je za odlazak na Trek World prezentaciju. Na ovim prezentacijama upoznajemo se s promjenama koje se dešavaju u biciklističkoj industriji. Ove promjene odnose se na nove modele bicikala, biciklističke opreme ali i promjena koje su uvjetovane rastom...
PROČITAJ VIŠE

Kako kupiti bicikl putem web shopa?

16.08.2018.
Naručujete li često u online trgovinama? Prije nego što pokušate putem interneta kupiti bicikl, obratite pažnju na ove tri osnovne stvari kako bi vaša kupnja bila što uspješnija.
PROČITAJ VIŠE

Savjeti za održavanje električnog bicikla

31.07.2018.
Kao i običan bicikl, i električni treba čišćenje, a ako ga vozite više puta tjedno, trebali bi ga očistiti svakih tjedan dana. Naučite kako ga održavati i sačuvati mu bateriju.
PROČITAJ VIŠE
1 - 12 / 141