Uštedite prilikom kupovine novog bicikla

Uštedite prilikom kupovine novog bicikla
objavljeno: 05.08.2020.

 

Saznaj kako da uštediš prilikom kupovine novog bicikla u vrijednosti 500 kn ili čak 800 kn!

Naši najprodavaniji bicikli, Trek Marlin, Dual Sport i X-Caliber unatoč velikoj potražnji u posljednjim mjesecima i dalje su dostupni u našim dućanima i webshopu. Osim modela za 2020.g. u ponudi već nudimo i modele za 2021.g. od kojih su neki dostupni odmah, a neki će biti dostupni ubrzo ili uz prednarudžbu.

 

jeftinije-do-novog-bicikla-rog-joma-2021-blog.jpg

 

Ono što uvijek volimo naglasiti našim kupcima prilikom kupovine novog bicikla u našim trgovinama je da bicikl nije samo zadnji mjenjač ili ručice kočnica, kvalitetan i dobar bicikl je zajednički sklop, na prvom mjestu kvalitetnog okvira, a zatim svih ostalih dijelova među kojima je sjedalo, kotači, mjenjači, navlake kormila i dr… Kad pričamo o kvalitetnom okviru tu također volimo naglasiti da je svaki okvir od Trek-a osiguran doživotnom garancijom za prvog vlasnika. Od nedavno to jamstvo je i nadograđeno da prilikom prodaje Trek bicikla drugom vlasniku, taj drugi vlasnik ima pravo na garanciju okvira tri godine.

 

jeftinije-do-novog-bicikla-rog-joma-rama-blog.jpg

 

Trek Marlin bicikli su ulazni modeli MTB bicikla kao što je to model Nevada kod brenda Fuji kojeg također možete naći u našoj ponudi po odličnim akcijskim cijenama nižim do -25%.

 

jeftinije-do-novog-bicikla-rog-joma-fuji-blog.jpg

 

Marlin modeli su ipak i više nego što bi očekivali od ove klase bicikla. Moderni aluminijski okvir napravljeni su od aluminija Alpha Silver koji je krut, a opet dovoljno lagan. Okvir ima značajke poput provođenja sajli i bužira unutar okvira čime ih dodatno štitite od vanjskih utjecaja koji im mogu skratiti vijek trajanja, mogućnost ugradnje dropper cijevi sjedala zahvaljujući 31.8 mm promjeru cijevi sjedala. Svaki Marlin model opremljen je disc kočnicama, obručima s duplom stijenkom i Shimano grupom mjenjača.

 

jeftinije-do-novog-bicikla-rog-joma-marlin-blog.jpg

 

Neki od Vas možda će Marlin model kupiti kao bicikl za svakodnevicu upravo iz razloga jer isti pruža mogućnost ugradnje nogice, blatobrana, stražnjeg nosača tereta pa čak i promjenu vanjskih guma na nešto blaži profil koji ima nižu ili užu ripnu kako bi s njime bili brži u vožnji gradom - #GoByBike.

 

jeftinije-do-novog-bicikla-rog-joma-gobybike-blog.jpg

 

Naravno ako već u startu znate da će sve vaše vožnje biti u okvirima gradskih prometnica onda možete odabrati i Trek Dual Sport model koji pripada kategoriji hybrid / trekking bicikala. Značajnije razlike u odnosu na Marlin model kod Dual Sport modela je nešto uspravnija pozicija sjedenja koja omogućava bolju preglednost na promet u gradu, uži profil guma kako bi smanjili trenje prilikom kotrljanja i time bili brži i efikasniji u vožnji asfaltiranim površinama i omjer brzina koji je prilagođeniji isto tako vožnji gradom.

 

jeftinije-do-novog-bicikla-rog-joma-dualsport-blog.jpg

 

Svima vama koji imate malo jače afinitete u pogledu vožnje po off-road terenu i imate mogućnosti uzeti model bicikla s jačom opremom preporučujemo da provjerite Trek X-Caliber modele. Za razliku od Marlin modela, X-Caliber modeli imaju specifikacije koje vozaču omogućavaju agresivniju vožnju po off-road terenu pa čak i odlazak na utrke iz svijeta brdskog biciklizma. Tako npr. model X-Caliber 8 dolazi opremljen s prednjom vilicom RockShox koja ima mogućnost zaključavanja, Sram SX Eagle 1x12 grupom mjenjača, Shimano hidrauličnim disk kočnicama, tubeless-ready obručima, Truvativ pogonom i vrhunskim novim modelom XC/Trail vanjskih guma Bontrager XR3.

 

jeftinije-do-novog-bicikla-rog-joma-x-caliber-blog.jpg

 

Na sve Trek Marlin, Dual Sport i X-Caliber modele sada možete iskoristiti akciju u kojoj vam uz jedan od kupljenih bicikla poklanjamo sportski sat (pulsmetar) Sigma u vrijednosti 500 kn! Ova akcija vrijedi za kupovinu u bilo kojem našem maloprodajnom dućanu ili putem webshopa Rog-Joma.hr.

 

jeftinije-do-novog-bicikla-rog-joma-novi-bicikl-blog.jpg

 

Grad Varaždin subvencionira kupnju novog bicikla!

Dodatnih 300 kn popusta na kupovinu bilo kojeg bicikla iz naše ponude imaju svi građani s prebivalištem u Gradu Varaždinu.

 

Svi građani koji imaju prebivalište na području Grada Varaždina još uvijek stignu ostvariti subvenciju koju daje Grad Varaždin za kupovinu novog bicikla – rok za prijavu je produžen do 1. rujna. Grad Varaždin je osigurao 150.000 kn iz Proračuna za 2020. čime će se moći sufinancirati kupovina 500 bicikla.

 

jeftinije-do-novog-bicikla-rog-joma-subvencija-blog.jpg

 

Osim subvencije za kupovinu novog bicikla Grad Varaždin osigurao je i sredstva za sufinanciranje servisa na starim bicikla do 50% troškova servisa, odnosno do max 200kn po korisniku poticaja. Za ovo je iz Proračuna za 2020. osigurano 100.000 kn što će omogućiti sufinanciranje za servis 500 bicikala. Mjere sufinanciranja servisa starog bicikla će se provoditi od 15. rujna do 15. prosinca 2020.

 

Ove poticaje možete iskoristiti u jednom od naša dva maloprodajna dućana u Varaždinu. Potražite nas na adresi Kukuljevićeva 10a ili Zagrebačka 94 u Varaždinu!

skrolaj na vrh