Pitanja i odgovori

Nakon završene kupovine šaljemo Vam e-mailom potvrdu o primitku narudžbe kroz nekoliko minuta,  te vas obavještavamo o status narudžbe.
Ako ste kreirali korisnički račun, narudžba će biti prikazana pod 'Vaše narudžbe'

Svi artikli koji se nalaze u Rog Joma web trgovini su artikli koji se nalaze na skladištu i spremni su za isporuku. Ažuriranje zaliha obavlja se više puta dnevno, pa stoga ipak postoji mogućnost da neki od traženih artikla nije dostupan. Ukoliko se dogodi da ste naručili artikl koji nije dostupan na skladištu, obavijestit ćemo vas e-mailom.

Rog Joma vam omogućuje kupnju odabranih proizvoda plaćanjem izravno putem interneta

Obročno do 12 rata

- Visa Pbz Premium i Diners kreditnom karticom do 12 rata bez kamata
- Maestro debitna kartica Erste & Steiermarkische bank d.d.
- MasterCard debitna kartica Erste & Steiermarkische bank d.d.
- Visa debitna kartica Erste & Steiermarkische bank d.d.

Obročno do 6 rata

- MasterCard kreditnom karticom Zagrebačke Banke do 6 rata bez kamata za iznos veći od 66,37

Jednokratno

- Karticom tekućeg računa  - Maestro
- Kreditnim karticama: Diners Club, MasterCard, Maestro, Visa
- Općom uplatnicom ili Internet bankarstvom

Internet bankarstvo

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju email adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili putem banke, pošte ili Fine.

Po zaprimljenoj uplati, poslat ćemo vam naručene proizvode.

Hrvatska: u roku 3 radna dana

Hrvatska: Otprema robe se vrši uslugom Oversease Expressa

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128/256-bitnom enkripcijom podataka.SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između vašeg računala i CorvusPay servisa, te obratno.CorvusPay servis i financijske ustanove (kartične kuće) razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Brojevi kreditnih kartica se ne pohranjuju i nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Rog Joma web trgovina koristi VeriSign SSL protokole sa 128/256-bitnom enkripcijom podataka 

Ukoliko Vaša kreditna kartica nije uspješno prošla proceduru autorizacije svoju narudžbu možete nastaviti dalje procesuirati plaćanjem nekom od ostalih kreditnih kartica.

U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva  pri  preuzimanju pošiljke, te vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate.

skrolaj na vrh