Nova Toyota Corolla TREK

Nova Toyota Corolla TREK
objavljeno: 03.12.2019.


Toyota Corolla TREK odgovor je na rastuću potražnju i popularnost robusnih automobila unutar Europskog C segmenta. Pravi je odabir za obitelji koje vode aktivan život te uživaju u putovanjima i hobijima na otvorenom.


toyota-trek-segafredo-rog-joma-outdoor.jpg


Dizajnirana da privuče ljude koji uživaju u aktivnom načinu života i aktivnostima na otvorenom, Corolla TREK je pokrenula suradnju između Toyote i Trek Bicycle. Ovo partnerstvo okuplja dva brenda koji imaju slične ekološke vrijednosti kako bi ponudili komplementarna rješenja mobilnosti.


toyota-trek-segafredo-rog-joma-corolla.jpg

 

Osnovan 1976. godine, Trek Bicycle je jedan od najpopularnijih svjetskih biciklističkih brendova koji trenutno prodaje oko 1,5 milijuna bicikala godišnje na globalnom nivou. Pored proizvodnje visokoučinkovite biciklističke opreme, Trek koristi bicikle da razbije barijere koje sprečavaju ljude da žive sretniji, zdraviji i aktivniji život.

 

toyota-trek-segafredo-rog-joma-trek-corolla.jpg

 

Utvrđujući svoje partnerstvo, Toyota je potpisala ugovor s Trekom, te će Corolla TREK biti službeno vozilo podrške za Trek-Segafredo World Tour muške i ženske timove Treka, tijekom europskih biciklističkih trka.


toyota-trek-segafredo-rog-joma.jpg

 

Ciljanjem na porodice koje vode aktivan život, s hobijima na otvorenom, Corolla TREK ima 20 mm veći klirens. U vanjskom dizajnu, ističe se specifični stil u detaljima koji su svojstveni crossover modelima, kao što su bočne zaštitne obloge na donjem dijelu vozila, prednja i stražnja zaštita od podlijetanja, prednja rešetka s elementom pčelinjih saća, 17 " alu naplatci, zatamnjena stražnja stakla, svjetla za maglu i LED prednja svjetla.


toyota-trek-segafredo-rog-joma-lifestyle.jpg

 
Corolla TREK dostupna je samo u karavanskoj izvedbi uz 1,8 ili 2,0 hibridnim motor. Unutrašnjost nove Corolle TREK sadrži tekstilne presvlake u dva tona, dekorativne elemente s detaljem drveta te TREK logotip na stepenicama i stražnjim vratima.
Nova Corolla TREK opremljena je bogatom standardnom opremom, koja uključuje 7 "TFT zaslon s prikazom u boji, te najnoviju verziju Toyota Safety Sense sustava aktivne i pasivne sigurnosti.

toyota-trek-segafredo-rog-joma-saftey.jpg

Među njima ističemo sustav sigurnosti prije sudara s detekcijom biciklista danju, a pješaka i noću i danju, zatim adaptivna kontrola kretanja s automatskim stop i start funkcijom, pomoć pri praćenju vozne trake, prepoznavanje prometnih znakova i inteligentna svjetla. Corolla TREK opremljena je 7'' TFT infotainment zaslonom.

toyota-trek-segafredo-rog-joma-unutrasnjost.jpg

Zaključujući svoje partnerstvo, Toyota je potpisala sporazum s Trek Bicycle, pružajući Corolla TREK vozilo kao podršku tijekom europskih biciklističkih utrka Trek-Segafredo Teamova. Ukupno 16 Corolla TREK sa 2,0 hibridnim pogonom prati Trek-Segafredo teamove. Prvi javni nastup Toyota Corolla TREK bio je tijekom utrke "La Vuelta" koja je održana od 24. kolovoza do 15. rujna.
 
Trek-Segafredo ima dva profesionalna tima u svojoj strukturi:
  • Trek-Segafredo muški team: UCI WorldTour muški cestovni biciklistički tim registriran u SAD-u, s 24 biciklista od 15 nacionalnosti koji se natječu diljem svijeta od siječnja do listopada, s više od 250 dana utrka svake sezone.
  • Trek-Segafredo ženski team: to je najnoviji dodatak UCI ženski WorldTour, s 13 biciklistica iz 10 različitih država.
 
toyota-trek-segafredo-rog-joma-team.jpg
 
Dolazak Corolle TREK u Hrvatsku očekujemo tijekom studenog 2019, te najavljujemo poseban poklon kupcima Corolle TREK, a riječ je o vaučeru kojim se ostvaruje 30% popusta na kupnju električnog bicikla i to modela Trek Dual Sport+.

toyota-trek-segafredo-rog-joma-dual-sport.jpg
 
skrolaj na vrh