Nagradna igra SKS GERMANY

Nagradna igra SKS GERMANY
objavljeno: 15.11.2019.


SKS Germany je Njemački brend koji proizvodi kvalitetnu opremu za bicikle. Svi njihovi proizvodi su MADE IN GERMANY. Iz njihove ponude izdvajamo kvalitetne podne i mini prijenosne pumpe, blatobrane za sve veličine kotača i vrstu bicikala, mini alat, bidone i nosače bidona te veliki izbor torbica

 

sks_gemany-rog_joma-bicikli-oprema-made_in_germany.jpg

 

U nagradnoj igri koju je za vas pripremio SKS Germany na njihovim društvenim mrežama, Facebook i Instagram, imate priliku osvojiti jedan od 5 SKS paketa u vrijednosti od 1300 kn. 

 

Evo što imate priliku osvojiti u jednom od tih setova.

 

BLATOBRAN SPEEDROCKER

U jednom setu nalazi se njihov najnoviji model blatobrana SPEEDROCKER. Ovaj model blatobrana specifično je napravljen za sve one koji se voze na gravel, ciklokros i cestovnim biciklima gdje je širina vanjske gume preko 32 mm.

 

sks_gemany-rog_joma-bicikli-oprema-blatobrani.jpg

 

MINI ALAT TOM 18

Kompaktan mini alat izrađen u potpunosti od metala. Zahvaljujući svom dizajnu lako ćete ga nositi u džepu stražnje majice svoje biciklističke majice ili jakne. Nudi 18 funkcija od kojih će se nekima sigurno svidjeti i alat za montažu lanca. 

 

sks_gemany-rog_joma-bicikli-oprema-mini_alat.jpeg

 

PODNA PUMPA AIRWORX PLUS

Ova visokotlačna pumpa omogućit će vam brzo pumpanje guma do čak 10 bara. Airworx Plus ima pritisak pumpanja pod velikim volumenom tako da će vam omogućiti brzo pumpanje guma bez obzira radilo se o cestovnim ili mtb gumama. Osim biciklističkih guma moći ćete vrlo lako pumpati lopte za fitness ili luftiće za more jer uz pumpu dolazi MULTIVALVE glava za sve vrste ventila. Pumpa je isto tako napravljena od metala, a drške na pumpi su ugodne pod rukom zbog mekane navlake.

 

sks_gemany-rog_joma-bicikli-oprema-pumpa.jpg

 

KARBONSKI NOSAČ BIDONA DUAL

Karbonski nosač bidona Dual napravljen je od recikliranog karbona iz auto industrije. Karbon kao materijal je veoma lagan, a u isto vrijeme veoma čvrst. Ako tražite dio opreme koji će minimalno povećati ukupnu težinu vašeg bicikla, a u isto vrijeme omogućiti stabilno i čvrsto držanje bidona dok se vozite, ovaj model je pravo rješenje. Težina nosača je samo 28 g!

 

sks_gemany-rog_joma-bicikli-oprema-nosac_bidona.jpg

 

SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE BICIKLA WASH

Ovo sredstvo za čišćenje bicikla dovoljno je snažno kako bi uklonilo svu prljavštinu i masnoću s vašeg bicikla, a istovremeno nije agresivno za vaše lagere i štetno za okoliš (u potpunosti je biorazgradivo). 

 

sks_gemany-rog_joma-bicikli-oprema-pumpa-sredstva_za_odrzavanje.jpg 

KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOJ IGRI?

Sudjelovati u ovoj nagradnoj igri mogu svi stariji od 18+ i s prebivalištem u Europi. Nagradna igra traje do 30.11.2019., a izvlačenje dobitnika biti će 05.12.2019. i dobitnici će bit kontaktirani putem Facebook Messengera.

 

Za sudjelovanje biti će vam potrebna vaša selfie blatna fotografija s neke od vožnji.

 

Za sudjelovanje u nagradnoj igri putem Facebooka potrebno je komentirati ovu objavu u kojoj će biti vaša selfie blatna fotka i hashtag #needforspeedrocker. Link na FB objavu.

 

Za sudjelovanje u nagradnoj igri putem Instagrama potrebno je napraviti “muddy selfie“ post na vašem Instragram profilu u kojem ćete staviti hashtag #needforspeedrocker i označiti link na SKS Germany profil: @sks_germany.  

 

Želimo vam zabavnu i blatnu vožnju! 

skrolaj na vrh