TREK DEMO DAYS 2023

TREK DEMO DAYS 2023
objavljeno: 03.05.2023.

Nakon kratke pauze u proteklih par sezona ROG-JOMA ponovno za vas organizira TREK DEMO DANE na kojima ćeš imati priliku voziti najnovije TREK high-end modele bicikala! U testnoj floti naći će se najbolji cestovni modeli poput posljednje generacije Madone SLR & Domane SLR, eMTB modela Fuel EXe i Rail te MTB modeli Slash, Procaliber, Supercaliber, Top Fuel, Fuel EX i Roscoe!

 

📅 DATUM TREK DEMO DAYS 2023: 20.05.2023.

📍 LOKACIJA:  Bike park Maribor – Pohorska ulica 60 (57. s teraso - EX Gondola bar)

VRIJEME: 10:00 – 19:00 h

 

ZAŠTO BIKE PARK MARIBOR?

 

TREK DEMO DAYS 2023

Neki od vas će se pitati zašto smo odabrali Bike park Maribor kao lokaciju za ove TREK DEMO DANE? Raznolikost i pristupačnost svim vrstama terena kako bi svaki model iz Trek flote mogli testirati u najboljim mogućim uvjetima.

Uz svaki testni bicikl dobit ćete BESPLATNO kartu za gondolu kako bi isprobali neke od uređenih staza u bike parku. Uz simboličnu nadoplatu od 20 eur možeš osim karte za gondolu dobiti i vođenu eBike turu s lokalnim biciklističkim vodičem koji će ti pokazati i one prirodne trail staze koje „skriva“ planina Pohorje. Osim odličnih trail terena, neposredna okolica bike parka okružena je odličnim bijelim cestama za test GRAVEL bicikla Trek Checkpoint i razgibanim asfaltiranim cestama za vožnju na CESTOVNIM biciklima.

Pridruži nam se u Mariboru i testiraj neke od ponuđenih modela iz kategorije: ROAD, GRAVEL,  MTB – XC, MTB – TRAIL, MTB – ENDURO, E-MTB. Slobodno dovezite i svoj bicikl i pridružite nam se na zajedničkim vožnjama!

 

TREK DEMO DAYS 2023

TREK DEMO DAYS 2023 odlična je prilika da na jednom mjestu potpuno besplatno testiraš neke od najboljih high-end TREK modela:

 

XC FLOTA:

TREK DEMO DAYS 2023

 

TRAIL:

TREK DEMO DAYS 2023

 

ENDURO:

TREK DEMO DAYS 2023

 

E-BIKE:

TREK DEMO DAYS 2023

 

ROAD:

 

TREK DEMO DAYS 2023

 

GRAVEL:

  • - Trek Checkpoint SL 5 Red (54 CM, 56 CM, 58 CM)
  • - Trek Checkpoint SL 5 Black (56 CM)
  • - Trek Checkpoint SL 6 Red (58 CM)

 

TREK DEMO DAYS 2023

REZERVACIJE

 

Za rezervaciju testa na jednom od ponuđenih TREK modela potrebno je poslati email na: info@funsports.si (email adresa dućana Funsports u Sloveniji koji je naš službeni dealer za Trek bicikle). Za bilo kakva dodatna pitanja i informacije možete slobodno nazvati našu poslovnicu u Zagrebu, Vlaška 86 na ovaj 📞: 099 543 0392

 

Svaki posjetitelj koji je prethodno rezervirao jedan od ponuđenih testnih modela i potvrdio svoj dolazak putem email-a: info@funsports.si dobiva i prigodnu poklon vrećicu prilikom preuzimanja testnog bicikla na licu mjesta.

skrolaj na vrh