Vozim bicikl u snu...Što to znači?

Vozim bicikl u snu...Što to znači?
objavljeno: 29.06.2018.

Vozite bicikl do posla, vozite bicikl vikendom, a onda još pedalirate i u snovima. Možda je to ipak malo previše pedaliranja, ako je to uopće moguće. Postoji li previše bicikliranja? :D


Naravno da postoji. U svemu možemo pretjerati, pa tako i s vožnjom bicikla.


Jednom kada vam se bicikl pojavi u snovima za pojašnjenje pitajte lokalnog psihologa, vrača, šamana ili Milana.


Tumačenje snova nije jednostavno, čak ni Sigmund Freud, austrijski neurolog i utemeljitelj psihoanalize nikada nije dao jasan odgovor na pitanje mogu li nam i u kojoj mjeri snovi pričati o stvarnim situacijama.


Na vama je da tumačite svoje snove, jer to su ipak vaši snovi. Mi vam samo možemo proslijediti informacije koje smo pronašli pretražujući “mrežu svih mreža”.


Pripremite se. Krećemo!


Ako vam se u snu pojavi bicikl, bez nekih drugih značajnih detalja, to može značiti da ste ispred konkurencije, što god za vas konkurencija bila. Za neudane žene ovakav san može značiti skoru udaju i to možda baš s dečkom s kojim ste ovaj tjedan bili na spoju.


Ako sanjate da vozite bicikl

San može najavljivati da ćete se uključiti u poslovne aktivnosti koje će se na kraju pokazati kao beskorisne. Također vožnja bicikla u snu može značiti i ulazak u seksualne veze ili neke postupke koje bi inače izbjegli.


Još jedno moguće tumačenje pedaliranja u snu je potreba fokusiranja na mladenački i energični dio vaše osobnosti. Možda vam podsvijest želi reći da još uvijek niste izgubi dijete u sebi, oduševljeni ste svijetom i nepopravljivi optimist. Ako inače niste energična osoba puna ljubavi za ljude oko sebe možda je vrijeme da postanete.

 

San također može značiti da bi trebali uzeti malo vremena za sebe, ili da već uživate u slobodi i lagodnom životu.

 

MTB biciklist u skoku

 

Ako sanjate da vozite bicikl brzo

Brza vožnja bicikla u snovima vjerojatno je znak da dobro balansirate svoj život, a možda i bježite od problematičnih situacija, jer se njima ne želite baviti. Ovakav san može biti poruka da usporite i postepeno riješavate probleme.


Ako sanjate da vozite bicikl po travi

Sanjarice, vidite, različito tumače svaku moguću situaciju u kojoj se možete naći na vašem “biciklu iz snova” . Vozite li bicikl u snovima po travi, to vjerojatno znači da vas neke dobre stvari čekaju u bliskoj budućnosti. Uživat ćete u mirnom razdoblju života koje je ispred vas.


Ovakav san mogao bi označavati i vašu sramežljivost i potrebu distanciranja od okoline.


Žena vozi bicikl po travi


Ako sanjate da ste pali s bicikla

Ako ste sanjali pad s bicikla možda gubite samopouzdanje. Vjerojatno bi trebali provesti neko vrijeme s obitelji ili razgovarati s ljudima kojima vjerujete, a sve kako bi vratili vjeru u sebe.

Vi to možete!


Ovakav san još se može tumačiti kao podsjetnik da ste nedavno nešto zaboravili odraditi ili niste uspjeli završiti posao na vrijeme. San, također, može biti najava ljubavnog razočaranja.


Ako ste u snu pali, ponovno ustali i nastavili biciklirate, vjerojatno pogađate kako sanjarice tumače ovakav san. Da! Uporni ste, vaša volja je snažna i ništa vas neće zaustaviti u vašem naumu.


Ako sanjate da vozite bicikl uzbrdo ili nizbrdo

Vozite li u snu bicikl uzbrdo to je vrlo dobar znak i vjerojatno vas čekaju uspjesi u skoroj budućnosti.


Vozite li bicikl nizbrdo takav san može biti upozorenje da je vaše ponašanje čudno, negdje će vas vjerojatno kritizirati upravo zbog vaših postupaka.

 

MTB utrka spust niz brdo


Ako sanjate da kupujete ili kradete bicikl

Ako ste u snu posjetili Rog-Joma trgovinu i birali bicikl za sebe vjerojatno uskoro negdje putujete, onako, turistički, iz razonode. Također, san je dobar znak i najavljuje trenutke odmora i opuštanja od svakodnevnih obaveza i jurnjave. Vjerojatno je pred vama dobar vikend :D


Ako ste u snu preskočili ogradu ili ušli u dvorište kako bi nekom otuđili bicikl čekaju vas nevolje. Ne, u snovima vas neće juriti pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova, ali ovo može biti znak ljubavne veze u kojoj će vas druga osoba skrivati pred ljudima jer vas se srami.


Ako sanjate da vozite tricikl

Kotač viška na biciklu u snovima nije loš znak, dapače. Ovakav san najava je vašeg uspjeha ili odraz sposobnosti da sve svoje obaveze odradite kvalitetno i na vrijeme.


Ako ste trenutno sudionik nekog projekta, san može biti ohrabrenje. Takav san možda vam govori da ćete projekt uspješno privesti kraju, a kolege i klijenti će biti zadovoljni vašim doprinosima.


Ako sanjate da vozite stari bicikl

Vožnja starijeg bicikla u snovima najčešće je dobar znak. Označava vašu prirodnu vitalnost i mladenačku energiju.


S druge strane, stanje u kojem je bicikl iz snova može biti odraz vašeg mišljenja o sebi. Možda je san poruka da se malo razdrmate, preispitate životne ciljeve ili učinite život zanimljivijim.



Dobar način za tako nešto može biti piknik na biciklu ili obilazak jedne od najljepših hrvatskih biciklističkih ruta, ali u stvarnom životu.


Ako je sanjanje starog bicikla zapravo odraz jave i stvarno vam treba novi bicikl, znate gdje su najbolji bicikl - na našem web shopu.

skrolaj na vrh