Želite dobru vijest? Od sada Rog Joma prodavaonicu pronađite i u Splitu!

Želite dobru vijest? Od sada Rog Joma prodavaonicu pronađite i u Splitu!
objavljeno: 17.06.2017.

Došlo je ljeto i evo nas u nižim predjelima Lijepe Naše!

 

Stoga vam s ponosom otvaramo vrata i raširenih ruku vas pozivamo u našu novo otvorenu trgovinu u Splitu na adresi Petra Svačića 5.

rog-joma-prodajna-mjesta-split.jpg 

Naši profesionalni zaposlenici već su nestrpljivi i spremno vas očekuju. Trebate li savjet, popravak bicikla ili želite nešto kupiti, oni će vam ispuniti sve želje :) Spremni su pomoći u svakom pogledu!

 

Svoju vrhunsku i kvalitetnu ponudu odlučili smo proširiti i na južnije krajeve, pa vam između ostalog nudimo i vrhunske Trek bicikle koji su daleko poznati po svojoj izdržljivosti i kvaliteti. A takvi bicikli su prijeko potrebni morskim biciklistima čije ljubimce napada suhi zrak i morska sol.

 

Pa samo ih pogledajte. Tko bi im mogao odoljeti?

 

bicikl-trek-split.jpeg 

bicikl-trek-split-2.jpeg

 

Uz vrhunski izgled, odlikuje ih i još nešto - doživotno jamstvo na ramu! Uz Trek, nudimo još jedan dobro poznati brend Fuji, a u slučaju ako tražite nešto chic i oldschool možete odabrati između različitih Poni modela :)

 

Isto tako, slobodno provjerite što nudimo i od biciklističke opreme, odjeće i obuće Bontrager! Oni su toliko uvjereni u sebe da jamče 100% zadovoljstvo! U protivnom, možete vratiti njihov proizvod u roku 30 dana!

 

Uz Bontrager nudimo i vrhunske Shimano dijelove, Continental gume i zračnice, Camelbak bidone i ruksake, ručno rađene Brooks England torbe i sjedala...
 

Osim bogate ponude opreme i dijelova na raspolaganju vam stoji  naš servis !


rsz_rog-joma-oprema-za-bicikl.jpg

 

Ma ima svega!

 

A zašto nabrajati kad možete vidjeti svojim očima?

 

Dođite što prije i uvjerite se sami!

 

Uvjereni smo da će Rog Joma prodavaonica postati vaše omiljeno mjesto za kupovinu. Čim upoznate naše profesinalne zaposlenike, danonoćno ćete visjeti tamo.

 

Prijateljski su raspoloženi, a i znaju što pričaju!

 

rsz_rog-joma-zaposlenici.jpg 

 

No, dosta priče! Dođite i uvjerite se u našu vrhunsku ponudu. Ne nađete li nešto, slobodno zavirite u web shop. Naručit ćemo i vaša narudžba će doći u tren oka :)

 

Vidimo se!

skrolaj na vrh