Top 5 božićnih poklona za kolege bicikliste

Top 5 božićnih poklona za kolege bicikliste
objavljeno: 14.12.2017.

Poznate nekoga tko svoj bicikl ne vjesi na zid garaže i ne prekriva najlonom?

Nekoga tko usprkos minusima, ledu i bljuzgi na cestama na dva kotača prkosi vremenu.


Da da, to je onaj vaš frend koji zaista voli svoj bicikl i zimsko bicikliranje više od klizanja i ispijanja kuhanog vina na adventskim sajmovima.


Lik koji će radije na posao između Božića i Nove godine dolaziti obučen poput nindže s reflektirajućim prslukom nego da sjedne u auto, bus, tramvaj ili taksi.


Ako imate jendog takvog (ili takvu!), oni jednostavno MORAJU u božićno jutro ispod jelke pronaći nešto što ima veze s njihovim hobijem i načinom života - bicikliranjem.


I što njima pokloniti, čime ih darivati… možda ste i pitali Google pa vam je izbacio one uobičajene dosadne prijedloge poput šalice s uzorkom bicikla, privjeska s ugraviranim biciklom i slično. Dosadno, da.


No da bi svog kolegu biciklista lijepo razveselili, darovali mu nešto biciklističko, ali i u božićnom duhu - pripremili smo vam nekoliko odličnih ideja.


1. Tople, mekane, vunene biciklističke čarape

 

Čarape! Ha ha! Stvarno? Opet čarape za Božić? Pa to daruju samo djede i bake...


No ozbiljno - biciklistu koji pedalira kroz zimu prave čarape mogle bu dobro poslužiti, a posebno ako su vunene, nježne, mekane, tople…


Čarape će zimi odlično poslužiti biciklistu

Tople i mekane biciklističke čarape

 

Kako god hladno bilo, bicikl se ne može voziti u teškim gojzericama, pa biciklisti i zimi nose tenisice koje nisu baš najbolje rješenje ako je vani hladno. Poklonite im čarape, one će grijati njihova stopala u vožnji posoljneim cestama.



2. Poklonite svjetla za bicikl: bajk kao božićno drvce


Neka vaša prijateljica ili prijatelj doista treperi na biciklu ove zime. Ali ne zbog mraza već zbog količine svjetla na biciklu. Neka s bajka blinka crveno i bijelo!


Načinite poklon paket od:

 
Ukrasite svoj bicikl lampicama i dodatnim svjetlima

Osvjetlite bicikl šarenim lampicamaTop 5 božićnih poklona za kolege bicikliste

 

Od svega napravite svijetleći set kojim će biti nemoguće ostati nezapažen. Ili možda hoće, jer će se vjerojatno stopiti sa šarenim božićnim dekoracijama na ogradama i kućama.



3. Volimo Rudolfa, ali ipak je potrebna windshell kapa...


Toplina je zimi najvažniji osjećaj i ne smijemo je puštati da pobjegne.


Moguće je pokriti i utopliti sve dijelove tijela, ali što s licem? Postoji kozmetika koja čuva kožu od hladnoće, ali vožnja na biciklu dodatno isušuje kožu, posebno na vjetrovitim trasama, stoga ni najkvalitetnija krema neće biti dovoljna da vas zaštiti.


Windshell kapa pomoći će da zaštitite lice od zimskih hladnoća

Poklonite osjećaj topline


U borbi protiv crvenog i promrzlog nosa, pomoći će windshell kapa koja prekriva lice, štiti ga od vanjskih utjecaja i istovremeno zadržava toplinu. Izrađena od ergonomskih, termo- poliesterskih vlakana koje imaju tu sposobnost.


Problem Rudolfa - riješen!



4. Zvončići, zvončići…


Nećemo pokloniti zvono jer imamo nešto što je mnogo više fora - trubica!


Darivanje frenda za Božić s ozbiljnim stvarima nije tema ovog sadržaja, shvatili ste. Mi mislimo da bi na njegovom novom, metalik crnom brdskom biciklu sa zelenim detaljima, savršeno izgledala trubica u obliku smajlića. :)

 

Poklonite trubicu u obliku smajlića

 

Smajlići su postali dio svakodnevne komunikacije i možemo ih vidjeti u svim oblicima (postoje čak i tapete sa smajlićima), pa zašto ne bi i trubice? Oni su totalno frendli i simpatični likovi te se savršeno uklapaju u ovaj blagdanski popis poklona, a smijeh i veselje - Božić zbog njih i postoji.



5. Zaista elegantan odvijač


Elegantan odvijač? Možda zvuči glupavo, ali jednom biciklistu izmamit će osmijeh na lice.


Bicikl je stil života i frend ili frendica koji ga vozi tretira ga baš kao ljubimca: redovito ga održava i glanca.


Takvu osobu sigurno će oduševiti elegantan set odvijača.

 

set-za-odrzavanje-sjedala-brooks-mast-krpica-kljuc.jpg

 

Ovaj set za održavanje sjedala sadrži ključ, mast u limenoj kutiji i tkaninu za poliranje. Sigurni smo da je ovo zaista poklon za poželjeti.


Da je bicikliranje u zimskim mjesecima prirodno, Djed Božićnjak bi poklone vozio u košarici na biciklu, a ne sanjkama.


Sigurno je teško odabrati savršen božićni poklon za nekoga tko obožava takav stil života, ali sigurni smo da s ovim poklonima nećete pogriješiti i da će se na ovom popisu naći barem jedan koji će vaš prijatelj obožavati.


Klikni za super biciklističke poklone


Još ih stigneš naručiti ili skoči do prve trgovine Rog Joma


skrolaj na vrh