Bicikli

MTB BICIKLI

MTB bicikli namijenjeni su brdskom biciklizmu, a odlikuje ih masivna izvedba okvira konstruiranog da izdrži velika opterećenja. Svi su opremljeni sa amortizirajućom prednjom vilicom, a ''Full Suspension'' i sa stražnjim amortizerom. Dolaze sa gumama velikog promjera opremljenim sa ripnama što omogućuje bolje prianjanje i udobniju vožnju po neravnim podlogama. Razlikujemo četiri vrste brdskih bicikala (XC, AM, DH i FR) i svaka ima prilagođenu geometriju prema svojoj namjeni.

CESTOVI BICIKLI

Cestovni bicikli popularno nazvani ''cestovnjaci'' trkači su bicikli namijenjeni cestovnim utrkama. Krasi ih izuzetno mala masa, tanki kotači te volan zakrivljen prema dolje, a sve to u svrhu postizanja velikih brzina. Kod ovih bicikala prioritet je postizanje dobrih rezultata, stoga sva tehnologija ide u prilog tomu. Vrhunski materijali poput karbona i posebnih aluminijskih legura ključni su sastojci u proizvodnji najboljih trkaćih bicikala. Ukoliko ste natjecateljskog i sportskog duha, možda ćete baš ovdje naći bicikl svojih snova.

 

LIFESTYLE BICIKLI

Lifestyle bicikli namijenjeni su svakodnevnoj upotrebi bilo u ulozi prijevoznog sredstva ili, pak, u rekreativne svrhe, a obuhvaćaju sve vrste gradskih i hibridnih modela. Ukoliko želite biciklom ići na posao, školu, obavljati dnevne zadatke, voziti se po gradskim parkovima sa svojom obitelji ili pratiti neki svoj stil, u ovoj ćete rubrici zasigurno naći ono što želite. Lifestyle bicikli zahvaljujući prilagođenoj geometriji, ugodnim sjedalima i opuštenom položaju sjedenja pružaju nezaboravan osjećaj u vožnji.

DJEČJI/BMX BICIKLI

Sjećate li se svog prvog bicikla? Došlo je vrijeme da ispunite želju svom djetetu i njemu priuštite radost i veselje koje je vas obuzelo kada ste sjeli na svoj prvi bicikl, kada ste po prvi put osjetili kakav je osjećaj kretati se brže nego vas noge nose. U ovoj rubrici pronaći ćete bicikle za djecu od dvije godine pa sve do njihovog prvog bicikla za odrasle. Odaberite bicikl koji će vaše dijete s veseljem voziti i pratiti vas na obiteljskim avanturama koje će dijete pamtiti cijeli život.

ŽENSKI BICIKLI

Žene su različite od muškaraca, te su ženski bicikli drugačiji nego muški. Geometrija ovih bicikala je posebno prilagođena ženama, kako bi se osjećale što udobnije  u vožnji. Praktični, zabavni i lijepi, samo za nju…